BOLU HAVA DURUMU14°C Çok Bulutlu

Gökçesu Belediyesi | gokcesu.bel.tr

Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün Belediyemize Ziyarette Bulundular

Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün Belediyemize Ziyarette Bulundular

Mengen Kaymakamımız Sayın Ekrem Ender Ergün Gökçesu Belediyesi’ ne ziyarette bulundular.Belediye Başkanımız Vahit Aydın misafirlerini makamında ağırladı.Yeni görev yerini tebriklerinden sonra ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Mengen genelinde beldemiz özelinde desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.Memletimize yapacakları hizmetler ve katacakları değerler için Sayın Ekrem Ender Ergün’ e güvendiklerini, bu güç ve enerjiyi kendilerinde gördüklerini söylediler.

Bir Gökçesu sevdalısı ve doğa aşığı olan Başkan Vahit Aydın beldemizle ilgili hayallerini ve projelerini anlattı.Ardından yapılan çalışmaları yerinde görmek için Kaymakamımız ve diğer konuklarımızla belediyeden ayrıldılar.Esnaflarımızı da ziyaret eden Sayın Kaymakamımız belde halkıyla hasbihalde bulundular.